Top Ad unit 728 × 90

2015 Filmleri

2015 Filmleri
.

Ölümcül Deney 3 Türkçe Dublaj izle (2007)


Dunyanin sonu gelmistir…

Umbrella Corporation tarafindan hazirlanan deneysel T-Virusu, dunyaya yayilmis ve insanlari ete susamis zombilere cevirmistir.

Sehirler guvenli olmayi yitirince, Carlos Olivera (Oded Fehr) ve L.J. (Mike Epps) hayatta kalmayi basaran Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) ve hemsire Betty’yle (Ashanti) birlikte bir grup sag kalan kisiyi bir araya getirerek yola cikar ve zirhli konvoylarin icinde bos collerden gecerler. Onlar kendi turlerini, yasayan, virusten etkilenmemis baska insanlari aramaktadirlar. Bulduklari seyse coldeki bir baska mevcudiyettir: Zombiler. Kendilerini korumak icin bir duzine silaha, binlerce kursuna ve bir cift alev makinasina ihtiyaclari olacaktir.

Umbrella Corporation’in derli toplu burolari ve arastirma tesisleri terk edilmis bir Nevada radyo istasyonunun altinda saklidir. Umbrella’nin sabit gercek zamanli uydu gozetleme sistemine erisimi olan Dr. Isaacs (Iain Glen) bu sekilde konvoyu duzenli bicimde takip edebilmektedir. Ama onun aradigi esas kisi, sadece bir tedavinin anahtari olmakla kalmayip, ayni zamanda Umbrella’nin tum deneylerinin ciktigi yol olan… Alice’tir.

Alice, Umbrella Corporation tarafindan tutsak edildikten sonra, onu genetik olarak degistiren, ona insanustu kuvvet, duyular ve yetenekler kazandiran biyogenik bir deneye tabi tutulmustur. Aninda degisebilen ve kendi Umbrella-yapimi DNA’sinin kendine ihanet etme tehdidi altinda, Alice onlari guvenli bir yere goturebilme umuduyla, konvoyu golgelemekte ve korumaktadir.

Konvoy, Zombilerden en son ve en iyi kacma umutlari olan Kuzey Alaska’ya yonelmeye karar verir. Ama once, Las Vegas’ta yakit almak icin durmak ve oraya kadar varabilirlerse eger, Umbrella’nin gorus acisinin disinda kalmak zorundadirlar.

Umbrella Alice’i ararken, Alice de onlari aramaktadir ve sonsuza kadar kapanana kadar da bu arayisi surdurecektir.

Mucadele daha yeni baslamistir…

Koyuperde iyi seyirler diler.
Tür: 480p, 720p, Aksiyon, Bilim-Kurgu, Gerilim, Korku, Turkce Seslendirme, Yabanci Filmler
Yapım: 2007, Fransa, Avustralya, Almanya, Ingiltere
IMDB Puanı: 6.2/10
Yönetmen: Russell Mulcahy
Oyuncular: Ali Larter, Ashanti, Christopher Egan, Iain Glen, James Tumminia, Jason O'Mara, Joe Hursley, John Eric Bentley, Kirk B.R. Woller, Linden Ashby, Matthew Marsden, Mike Epps, Milla Jovovich, Oded Fehr, Spencer Locke
ÖNEMLİ NOT: Değerli film severler sizden rica ediyorum,filmi izledikten sonra sayfanın altına inip film hakkında iki satırda olsa lütfen yorumlarınızı yazınız.Şimdiden Teşekkür Ederim
PART 1 PART 2 PART 3 PART 4 PART 5
Ölümcül Deney 3 Türkçe Dublaj izle (2007) Reviewed by Unknown on 13:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

BU SİTENİN TÜM HAKLARI SAKLIDIRKoyu Perde Kaliteli Film izle © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sitemize Hoşgeldiniz!

Admin resim

Lütfen Film Hakkında Yorumlarınızı Yazınız.

Aranacak Filmi Yaz?

Bu Siteye Abone Ol!

E-posta ile yeni Filmler E-Postanıza Gelsin. Sadece abone olmak istiyorsanız aşağıdaki e-postanızı girin!