Top Ad unit 728 × 90

2015 Filmleri

2015 Filmleri
.

Ölümcül Deney 1 Türkçe Dublaj izle (2002)


Son gunlerin populer video oyun serisi Resident Evil’i konu alan bu hareketli ve heyecan yuklu filmin basrollerinde Milla Jovovich (Alice), Michelle Rodriguez (Rain) ve Eric Mabius (Cruel Intentions) var.

Filmde, iyinin kotuyle, insanin bilgisayarla ve yasayanlarin olumsuzlerle olan savasi anlatiliyor. Bir biyo-muhendislik sirketi olan Umbrella Corporation tarafindan idare edilen buyuk yeralti arastirma merkezi Hive’de korkunc seyler gizlenmistir. Olumcul bir virus salginin ortaya cikmasindan sonra, Hive’i denetleyen bir super bilgisayar olan Kizil Kralice, onlem olarak tum merkezi disariya sizinti olmasin diye muhurler ve icinde calisanlari da oldurur. Alice ve Rain Umbrella’nin tum arastirma ekibini yok eden virusu izole etmek icin komandolardan olusan takima rehberlik etmek zorundadirlar. Takim kisa zamanda iscilerin gercekte olmus olmadigini kesfeder.

Onlar artik kurt gibi ac olan Hive’de av pesinde kosan yasayan olulere donusmuslerdir. Alive ve beraberindeki askeri birligin, virus dunyayi tehdit edecek duruma gelmeden once gorevlerini tamamlamak icin tam uc saatleri vardir.

Koyuperde iyi seyirler diler.
Tür: 480p, 720p, Aksiyon, Bilim-Kurgu, Gerilim, Korku, Turkce Seslendirme, Yabanci Filmler
Yapım: 2012, Ingiltere, Almanya, Fransa, Amerika
IMDB Puanı: 6.6/10
Yönetmen: Paul W.S. Anderson
Oyuncular: Anna Bolt, Colin Salmon, Eric Mabius, Heike Makatsch, Indra Ové, James Purefoy, Jaymes Butler, Joseph May, Martin Crewes, Michelle Rodriguez, Milla Jovovich, Oscar Pearce, Robert Tannion, Ryan McCluskey, Stephen Billington
ÖNEMLİ NOT: Değerli film severler sizden rica ediyorum,filmi izledikten sonra sayfanın altına inip film hakkında iki satırda olsa lütfen yorumlarınızı yazınız.Şimdiden Teşekkür Ederim
PART 1 PART 2 PART 3 PART 4 PART 5
Ölümcül Deney 1 Türkçe Dublaj izle (2002) Reviewed by Unknown on 14:04 Rating: 5

Hiç yorum yok:

BU SİTENİN TÜM HAKLARI SAKLIDIRKoyu Perde Kaliteli Film izle © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sitemize Hoşgeldiniz!

Admin resim

Lütfen Film Hakkında Yorumlarınızı Yazınız.

Aranacak Filmi Yaz?

Bu Siteye Abone Ol!

E-posta ile yeni Filmler E-Postanıza Gelsin. Sadece abone olmak istiyorsanız aşağıdaki e-postanızı girin!