Top Ad unit 728 × 90

2015 Filmleri

2015 Filmleri
.

Terminator 3 Makinelerin Yukselisi Türkçe Dublaj İzle (2003)


Terminator 3, ikinci filmden ortalama on yil sonraki bir zamanda geciyor. Artik 25 yasinda olan John Connor bir kacak hayati surdurmektedir. Ne evi, ne kredi karti, ne telefonu ne de bir isi vardir. Varligina dair Skynet’in takip edebilecegi hic bir iz yoktur.

Derken gelecekten T-X (Terminatrix) isimli bir yok edici gelir. Terminatrix (bir Matrix kokusu var ama..), Skynet’in gelistirdigi en gelismis yokedicidir. Ayni tanimlama T-1000 icin onceki filmde de yapilmisti derseniz, haklisiniz derim. Ama ne yapalim, yeni bir filmde her sey daha buyuk olmali ki seyirci toplasin. Gelelim Terminatrix’imizin ozelliklerine. T-1000 sivi metalden yapilmisti; bu ise ‘hissedebilen frekans maddesi’ denilen bir ‘sey’den yapilmis.

Ilk yokediciye nispet olacak sekilde eritilemez, dondurulamaz ve patlatilamaz. Insan dusuncelerini okuyabilir, gorunmez olabilir. Kisacasi yokedilemez. Ama bu gibi onemsiz teknik ayrintilari bir kenara birakirsak bizce yeni yokedicimizin en onemli ozelligi bir bayan olmasi. Kristanna Loken isimli pek taninmayan bir oyuncu tarafindan canlandirilan T-X, T-1000’in yarim biraktigi isi tamamlamak uzere gonderilmis. Peki zaten ikinci filmin sonunda Skynet olayi kokunden halledilmemis miydi ? Nasil oldu da tekrardan ortaya cikti. Bu konu simdilik belirsiz. Internetteki sitelerde, T-X’in, John Connor’i bir sekilde kandirip, Skynet’in gelismesine yardimci oldugu seklinde senaryolar yer almakta. Bu da aslinda paradoksal bir durum ama neyse. John Connor’i korumasi icin Arnold Schwarzeneger tarafindan oynanan T-101 tekrardan yollanir. Gerisi ise bildik kedi fare oyunu.

Koyuperde iyi seyirler diler.
Tür: 480p, 720p, Aksiyon, Bilim-Kurgu, Gerilim, Turkce Altyazi, Turkce Seslendirme, Yabanci Filmler
Yapım: 2003, Almanya, Amerika, Ingiltere
IMDB Puanı: 6.6/10
Yönetmen: Jonathan Mostow
Senaryo: Gale Anne Hurd, James Cameron, John D. Brancato
Görüntü Yönetmeni: Don Burgess
Müzik: Marco Beltrami
Filmin Diğer İsimleri: T3: Rise of the Machines
Oyuncular: Arnold Schwarzenegger, Carolyn Hennesy, Chopper Bernet, Christopher Lawford, Claire Danes, David Andrews, Earl Boen, Elizabeth Morehead, Jay Acovone, Kristanna Loken, M.C. Gainey, Mark Famiglietti, Moira Harris, Nick Stahl, Susan Merson
Süre: 109 dakika
ÖNEMLİ NOT: Değerli film severler sizden rica ediyorum,filmi izledikten sonra sayfanın altına inip film hakkında iki satırda olsa lütfen yorumlarınızı yazınız.Şimdiden Teşekkür Ederim
PART 1 PART 2 PART 3 PART 4 PART 5
Terminator 3 Makinelerin Yukselisi Türkçe Dublaj İzle (2003) Reviewed by Unknown on 21:39 Rating: 5

Hiç yorum yok:

BU SİTENİN TÜM HAKLARI SAKLIDIRKoyu Perde Kaliteli Film izle © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sitemize Hoşgeldiniz!

Admin resim

Lütfen Film Hakkında Yorumlarınızı Yazınız.

Aranacak Filmi Yaz?

Bu Siteye Abone Ol!

E-posta ile yeni Filmler E-Postanıza Gelsin. Sadece abone olmak istiyorsanız aşağıdaki e-postanızı girin!